Ресторант TozziOnzzi – пролетно очарование с тераса и градина

С настъпването на пролетта, ресторант TozziOnzzi, който се намира в „Младост“1, бул. „Йерусалим“ 6,  отвори за посетители своята тераса и градина.

Дааа, време е за промяна…Пролетта просто кани примамливо за нови изживявания! Зимата е зад гърба ни и искаме да се насладим на прекрасното време и топлите лъчи на слънцето.

Въпреки конкуренцията между заведенията за хранене в София, ресторант TozziOnzzi се налага с авторския си стил, дизайн и други специални “трикове”, които наистина печелят фенове. А пролетта е сезон, когато посетителите на ресторанта могат да усетят удоволствието от храната и напитките, когато са на терасата и градината.

В допълнение към външния вид и интериора на ресторанта, самата кухня играе също толкова важна роля в привличането на клиенти. Тук се предлагат невероятни изкушения. Но въпреки многото вкусни храни, има и диетични, и вегетариански ястия за гостите.

Уникалността на ресторанта TozziOnzzi се усеща още преди да стъпите на прага.

Спецификата на интериора и майсторлъка на готвача са съблазнителни за минувачите, а допълнителните уникални елементи на дизайна на терасата и градината отличават това страхотно място за хранене.

Пролетно на терасата и в градината с апетитна чиния и чаша бира или вино – какво му трябва на човек?

Всяко движение на сервитьорите казва: „Ние ще Ви помогнем да направите избор, който най-добре ще задоволи Вашите предпочитания!“

Пролетта е сезон, който дава позитивно настроение и желание за нещо ново и неповторимо.

София е динамичен град, всеки бърза и времето не стига, усеща се напрежение и известен стрес. По тази причина терасата и градината на ресторант TozziOnzzi гарантират удоволствие от храната и напитките, като в същото време дават усещане за релакс в забързания град. Храната тук винаги е особено вкусна и здравословна, а и има богат избор от различни напитки. Менюто е изненадващо подробно и доста нетрадиционно. Винаги може да решите да посетите ресторант TozziOnzzi и да проверите на практика дали казваме истината.

Прекрасна локация, комфорт и вкусна храна.

Разбира се, че изборът на заведения за хранене зависи единствено от Вашите желания. Ако искате да изненадате Вашите приятели, направете им изненада – поканете ги на терасата и градината на ресторант TozziOnzzi!

Вкусната храна прави човек по-щастлив във всяко отношение. Когато хората се събират за хранене, в което един добър готвач е разкрил своите умения и таланти, масата в ресторанта става място за приятни срещи, засилващи удоволствието от споделената храна. В крайна сметка….време е за терасата и градината на ресторант TozziOnzzi!

Пролетта е тук, почувствайте я!

 

Вашият коментар

*